Handboogvereniging Vriendenkring Rijen Handboogvereniging Vriendenkring Rijen Handboogvereniging Vriendenkring Rijen Handboogvereniging Vriendenkring Rijen Handboogvereniging Vriendenkring Rijen
20-05-2022

Vriendenkring Rijen

Welkom belangstellende in de handboogsport.

Handboogvereniging Vriendenkring Rijen is opgericht op 15 mei 1899. Vriendenkring heeft een eigen accommodatie. In deze accommodatie hebben wij indoor de beschikking over 10 banen en 6 outdoor banen. Afstanden indoor t/m 25 meter. Outdoor 30,50,70 en 90 meter. Vriendenkring heeft momenteel +- 65 leden.

Van jong en oud iedereen kan deze sport beoefenen met recurve of compound. Kom kijken bij vriendenkring Rijen en maak kennis met deze mooie sport.
Lid worden?

Bent u geïnteresseerd in een proefles handboogschieten of wilt u lid worden van de vereniging?

Neem dan contact met ons op middels een googlefomulier op deze pagina (link onderaan), zodat we een afspraak kunnen maken voor een proefles.

De trainingsavond is op donderdag voor de wat gevorderde beginners van 19.00 tot 20.00 en wordt verzorgd door Paul, Marcel, Hansco en Emiel.
Graag 15 minuten eerder aanwezig ivm het opbouwen van de boog.
Voor de beginners die nog kennis moeten maken met de handboog hebben wij op maandag de beginnerscursus deze is ook tussen 19.00 en 20.00. Graag 15 minuten van te voren aanwezig ivm het opbouwen van de boog.
Op deze trainingen wordt u dan alles verteld met betrekking van de handboogsport, bogen, materialen en trainingsmogelijkheden.
Als u de voor eerste keer komt krijgt u ook een kleine proefles om te kijken of deze sport u wel bevalt.

Mocht u na deze proefles verder willen met de handboogsport en bij ons trainingen gaan volgen dan gaat u bij ons starten met een proefperiode van 12 weken waar we dan een vergoeding van 60 euro voor vragen. Voor dit geld is inbegrepen de 12 lessen en je krijgt al je eigen bescherming zoals een armbeschermer een ankertab en vingersling en een oefen elastiek, deze dingen mag u dan houden. Graag a contant of pin te voldoen bij de eerste les.

Wat krijgt u dan bij deze beginnerslessen, u krijgt een volledige opleiding zodat u na 12 weken de beginselen van het boogschieten onder de knie krijgt en in deze periode krijgt u ook een complete boog, pijlen van ons in bruikleen.

Bent u na deze 12 weken nog steeds enthousiast dan kunt ook lid worden van onze vereniging, informatie hier over krijgt u dan als u bij ons in training bent.
Mocht het dan toch zo zijn dat u er mee wilt stoppen dan vinden wij het natuurlijk jammer maar dan kunt u ook altijd stoppen met deze mooie sport.


Zijn er nog vragen dan kunt ze u stellen op de trainings avonden of via telefoon of WhatsApp.
Paul Ebeling 06 45470513 of
Marcel Wisse 06 40688793.

Voor actuele informatie wanneer wij bijvoorbeeld geen trainingen verzorgen deze worden ook op genomen in de verenigingsagenda van deze site (Googleagenda bovenaan de site).

Adres
Sportparkweg 1
5121 MP Rijen

Telefoon:
0161-220308