Handboogvereniging Vriendenkring Rijen Handboogvereniging Vriendenkring Rijen Handboogvereniging Vriendenkring Rijen Handboogvereniging Vriendenkring Rijen Handboogvereniging Vriendenkring Rijen
28-05-2023

Vriendenkring Rijen

Welkom belangstellende in de handboogsport.

Handboogvereniging Vriendenkring Rijen is opgericht op 15 mei 1899. Vriendenkring heeft een eigen accommodatie. In deze accommodatie hebben wij indoor de beschikking over 10 banen en 6 outdoor banen. Afstanden indoor t/m 25 meter. Outdoor 30,50,70 en 90 meter. Vriendenkring heeft momenteel +- 65 leden.

Van jong en oud iedereen kan deze sport beoefenen met recurve of compound. Kom kijken bij vriendenkring Rijen en maak kennis met deze mooie sport.
Het 1e Tasty Tosti Toernooi.Zaterdag 11 januari 2020 werd bij Vriendenkring Rijen het 1e Tasty Tosti Toernooi gehouden.

Om half 3 werd er met een man of 10 begonnen aan de voorbereidingen voor het toernooi met het klaarmaken van de zaal, de schietwand en de bar en keuken.

Tegen een uur of 4 kwamen de eerste schutters binnen en na een goede 45 minuten waren de meeste schutters binnen en kon het toernooi beginnen.

Met ongeveer 45 schutters was hey een zeer mooie opkomst voor de eerste keer dat dit toernooi werd gehouden.

Er werd met nan en macht gewerkt, om de schutters en heel leuke en smakelijk toernooi te bieden. Met de klassieke ham/kaas, pesto/salami/kaas, pesto/gerookte kip, nutella/banaan en ern vlam tosti hadden we een mooi assortiment om op te peuzelen.

Na een uur of 2 en een half en een hele berg tosti's later, die heel erg in de smaak vielen, naderden we de prijs uitreiking. In de recurve, compound en barebow klasse voor junior en senior ieder een eerste prijs. Waar van 2 prijzen voir Vriendenkring Rijen !

Sanne Wisse in de compound junior klasse en Laura Wisse in de recurve junior klasse.

Bij de jury hadden ze na enkele seconden overleg besloten dat Nieck Borst hun maar moest komen assisteren.

Om 11 uur gingen de laatste schutters eindelijk richting huis en konden wij terugkijken op ern geslaagde eerste TTT.

Adres
Sportparkweg 1
5121 MP Rijen

Telefoon:
0161-220308